כל צלחת מקבלת יחס אישי
אם נשים את הקלפים על השולחן, מעבר לזכות להשתתף בשמחה או התרשמות מעיצוב מפואר ואטרקציות מיוחדות, העניין המרכזי בכל אירוע – הוא האוכל. בשנים האחרונות, אירועים הפכו להיות חלק מחוויה קולינרית, המשלבת בתוכה ציפייה לתפריט מעניין ועשיר בטעמים מצוינים. לא בכדי, אנו תמיד מחפשים אחר אולם האירועים שלא רק יהווה מרחב נעים ויפה לחגוג בו, אלא יספק מנות איכותיות שישביעו את רצוננו ואת תאבוננו. אורחים רבים מגיעים לחגיגה עם ציפייה לרמה קולינרית מסוימת, יחד עם תיאבון גדול לחוויה קולינרית ברמה של מסעדת גורמה.
בשונה ממסעדות, שם כמות הסועדים לא עולה לרוב למספר המורכב משלוש ספרות, באולמות האירועים המוזמנים מגיעים לכמות משמעותית, ולא כל שף יודע להתמודד עם הכנות של אוכל בכמויות גדולות. במקומות רבים לא מקפידים על כל מנה ומנה שיוצאת מהמטבח אל שולחנות האורחים, וכך יוצא שהמנות אשר נתפסו טעימות ומעניינות במפגש הטעימות של בעלי השמחה, הופכות להיות אכזבה אמיתית. כאשר מייצרים את אותה המנה ל-300 מוזמנים, מקומות רבים לא מצליחים לשמור על סטנדרט גבוה של מנה אחת. אך מעבר לכך, לא כל שף יודע להרכיב תפריט מקורי ומעניין, כזה שיסחף את האורחים שלכם ויעביר אותם חוויה קולינרית מושלמת – עבור זאת, יש צורך בהבנה מעמיקה של העולם הקולינרי, חישובים לכמויות נכונות, הכנות מראש בלתי מתפשרות, שף מנהל מקצועי שילווה את הסיפור ויבנה תפריט ייחודי למקום.
אנו בקליספרה, אולם אירועים בוטיק, יצאנו בחזון להעניק לקהל הישראלי את המענה לאולם אירועים שלא רק מספק חווית אירוע מושלמת, אלא גם חוויה קולינרית כזו שהאורחים יגיעו ברצון גדול לחגוג איתכם בשמחה שלכם. אספנו את כל הנקודות הנכונות ויצאנו בחיפושים אחר שף הבית – השף המושלם שלא רק יבנה תפריט קולינרי עשיר, אשר מבוסס על טעמים מיוחדים וחומרי גלם איכותיים, אלא גם ינהל צוות של טבחים מצוינים שיוציאו לא פחות מ-300 מנות מדויקות ומוקפדות. כך מצאנו את השף שלנו, שמנצח במקצועיות שאינה נגמרת על כל הפקת התפריט – החל מבניית תפריט מגוון ומנצח ועד לביצוע מרשים של כל מנה שתבחרו, כל הדרך אל הסועד.
עם מקצועיות רבה, ניסיון של שנים ושירות אישי וקשוב לצרכים של החוגגים שלנו, השף שלנו מוציא אוכל מושלם שיענג את החך שלכם ושל כל אחד מהאורחים שלכם. כשנגמרות לנו המילים, אנו נותנים לאוכל שלנו לדבר בשבילנו והתוצאה היא – התאהבות מביס ראשון.
התפריט שהשף שלנו מפיק, הוא תפריט מתחלף היות שהוא מבוסס על מטבח פיוז׳ן עונתי מדהים. הכוונה היא שהמנות המורכבות בכל תפריט ותפריט, מתבססות אך ורק על חומרי הגלם הטריים ביותר, אלו שמגיעים לשיא בשלותם באותה עונה נוכחית. אנו חורטים על דגלנו איכות בלתי מתפשרת, ועל כן, חומרי הגלם שאנו בוחרים לעבוד איתם, עוברים סינון קפדני מתוך החברות המובילות בכל העולם בתחום האוכל. בעזרת בקיאותו האינסופית בכל אחד מחומרי הגלם, השף שלנו מצליח למצות את הטעמים העשירים ביותר וללכד אותם לכדי מנה שתשאיר לכם טעם של עוד ועוד. כל אחת מהמנות שתבחרו מהתפריט המגוון שלנו, תגרום לאורחים שלכם לחוויה קולינרית של מסעדת גורמה – כזו שהם ידברו עליה שנים רבות אחרי.
רוצים שהאוכל שתבחרו יככב באירוע שלכם, והאורחים לא יפסיקו לדבר על המנות?
קליספרה זו הבחירה המדויקת בשבילכם. הצוות שלנו ישמח לעמוד לשירותכם, צרו קשר עוד היום.
בואו לטעום ולהתאהב מהביס הראשון…
WhatsApp us